Актуалізація тарифів

Шановні абоненти наступних областей та населених пунктів.
Дніпропетровська область
Нікопольський район: Марганець, Енгельс, Борисівка, Дмитрівка, Лошкарівка.
Марганецька міська рада: Городище, Максимівка, Підгора, Тимошівка, Миколаївка, Закам’янка, Новоселівка, Острів, Мар’ївка.
Томаківський район: Томаківка, Зоря, Іллінка, Добра Надія, Вищетарасівка, Весела Федорівка, Тарасівка, Зелений Гай, Топила, Мирове, Кисличувата, Новокиївка, Анастасівка, Китайгородка, Краснопіль, Преображенка, Чумаки, Крутеньке.
Апостолівський район: Нива Трудова, Апостолове, Вільне, Новоукраїнське, Веселі Чумаки, Зоряне.
Криворізький район: Кривий Ріг.
Софіївський район: Софіївка, Вишневе, Миколаївка.
Запорізька область
Вільнянський район: Вільнянськ.
Миколаївська область
Новобузький район: Новий Буг.
Від 01.01.2023 року ми збільшуємо швидкість та оновлюємо тарифну сітку. Все це для того, щоб у новому році в абонентів були вигідніші тарифи, більше швидкості та більше задоволення від користування Prosto.
Абоненти даних населених пунктів будуть переведені з 01.01.2023 на нові тарифи, про що будуть додатково проінформовані в особистому кабінеті, через Viber, SMS та в застосунку My Prosto.
Діючі тарифи стануть архівними та недоступними до вибору.
Ознайомитися з новими тарифами Ви зможете на сторінці Вашого населеного пункту на сайті.
Ще не маєте застосунку My Prosto? Тоді завантажуйте його, щоб бути в курсі подій, вчасно отримувати повідомлення щодо змін, акцій та особливих пропозицій.
Швидкий та стабільний інтернет сьогодні потрібен для роботи, навчання, покупок, спілкування, перегляду новин та телебачення. Підключайтеся до Prosto, щоб отримувати задоволення від користування інтернетом за доступними цінами.
Залишити заявку на підключення та отримати детальну інформацію про змінені тарифи можна на сайті або зателефонувавши до служби технічної підтримки за телефонами:
0 800 209 939, +38 (044) 233-44-86, +38 (067) 635-52-02, +38 (050) 233-44-86, +38 (093) 170-02-33.
Ваш провайдер Prosto.

Назад, до новин