До уваги абонентів м. Свалява

Повідомляємо, що абоненти ФОП Мішко Є.В в м. Свалява Закарпатської області, будуть обслуговуватись під торговою маркою Prosto.
Тарифні плани та вартість щомісячної абонплати для абонентів ФОП Мішко залишаються незмінними. Номера особових рахунків буде змінено, про що кожен абонент буде проінформований операторами служби технічної підтримки, яка працює цілодобово і відповість на всі питання, які виникнуть в процесі користування послугою, за телефонами:
(044) 233-44-86, (098)  233-44-86, (050) 233-44- 86, (093) 170-02-33.
Після переводу абонентів на нові особові рахунки буде змінено реквізити на оплату послуг. Здійснити платіж можна буде за допомогою Приват24, терміналів самообслуговування, обравши кнопку “Prosto” або на сайті, натиснувши “Сплатити”.
Звертаємо Вашу увагу, що Ви повинні здійснювати оплату послуг авансовим платежем до 1 числа наступного місяця. На рахунку має бути сума, яка дорівнює щомісячній абонплаті.
Увага! Для запобігання відключення послуг просимо проконтролювати наявність на вашому рахунку коштів, достатніх для оплати щомісячної вартості Вашого тарифного плану. У разі недостатньої суми абонент може скористатися послугою “Робота в кредит”.
З повагою, команда Просто.

Назад, до новин