До уваги абонентів н.п. Перещепине!

Шановні абоненти населеного пункту Перещепине! 1 грудня 2023 року ми припиняємо надавати послугу кабельного телебачення в вашому населеному пункті. Проте не варто хвилюватися, ми пропонуємо чудову альтернативу, яка дозволить вам продовжувати насолоджуватися вашими улюбленими програмами — ОТТ телебачення!
ОТТ телебачення — це сучасний спосіб перегляду телепередач і фільмів через інтернет. У нього є вагомі переваги:

  1. Широкий вибір каналів. ОТТ телебачення надає доступ до безлічі каналів, включаючи популярні національні та міжнародні телеканали.
  2. Гнучкий графік перегляду. Ви самі вирішуєте, коли дивитися телепередачі, можете поставити програму на паузу, передивитися з початку, або переглянути в записі у зручний час.
  3. Перегляд на різних пристроях. Ви можете дивитися телебачення на телевізорі, планшеті, смартфоні, приставці чи комп’ютері — де і коли завгодно.

І, що особливо важливо, ми готові надати вам унікальну пропозицію: придбайте приставку для перегляду ТБ зі знижкою 50%! Вона перетворить будь-який старий телевізор або монітор на Smart TV з виходом в інтернет. Ви зможете не тільки переглядати ТБ на телевізорі, а ще й завантажувати на нього різні додатки.
Можливо, у вас вже виникли питання або потрібна допомога при переході на ОТТ телебачення. Всі наші абоненти отримають дзвінок зі служби підтримки, наші співробітники можуть відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам обрати оптимальний пакет послуг.
Ми вдячні, що ви обираєте Prosto. Насолоджуйтеся великим вибором каналів, комфортом і гнучкістю перегляду разом з новим ОТТ телебаченням!
З повагою, Ваш провайдер Prosto!

Назад, до новин