Дивись 5 HD каналів всього за 1 грн

Наближаються новорічні свята і, безсумнівно, кількість проведеного часу перед екраном телевізора збільшиться. Якщо Ви часто ловите себе на думці, що вже кілька хвилин роздратовано перебираєте клавіші ТВ-пульта, а дивитися нічого, – тоді зустрічайте супер новину.
Мережа Prosto пропонує своїм абонентам новий додатковий пакет «Viasat Premium», що надає доступ до 5-ти мега популярних телеканалів у форматі HD:
ViP Premiere – канал для вимогливих кіноманів з ексклюзивними телепрем’єрами найбільших кіностудій Голлівуду.
ViP Megahit — це гучні прем’єри, спеціальні тематичні добірки фільмів, які підкорили серця мільйонів.
ViP Comedy – першокласні комедії з найкращими акторами, які 100% додадуть бадьорості та гарного настрою.
Sport HD – дивіться бокс, баскетбол, бейсбол, гонки, хокей, американський футбол, найпопулярніші змагання та спортивні поєдинки, прямі трансляції та повтори найкращих матчів.
Viasat Nature/Viasat History HD – дізнайтеся про природу з усіх куточків Землі та дивіться цікаві реалістичні програми на каналі Viasat Nature, а також пізнайте секрети різних епох, міфи та історичні новели на каналі Viasat History.
До 1 січня 2019 року всі ці канали доступні за супер ціною – лише 1 грн. Надалі, абонплата становитиме – 59 грн/міс.
Якщо Ви є реальним поціновувачем телепередач і телевізор став фактично членом вашої родини, тоді ми пропонуємо обрати новий тариф «Всесвіт Premium», який включає у себе 150 цифрових телеканалів пакету «Всесвіт», а також 5 топових телеканалів пакету «Viasat Premium». Усе найкраще в одному тарифі за 80 грн/міс до 31 грудня 2018 року. Щомісячна вартість пакету «Всесвіт Premium» з 01.01.19 складатиме – 129 грн/міс. Ознайомитися зі списком каналів пакету  «Всесвіт Premium» ви можете на сайті.
Підключити цифрове телебачення можна за посиланням або зателефонувавши до служби технічної підтримки за номерами:
(098) 233-44-86, (050) 233-44-86, (093) 170-02-33. 
Додаткові пакети цифрового телебачення – дозволь собі більше!

Назад, до новин