Кабельне телебачення у с. Таврійське та с. Юрківка

1 вересня 2018 року по всій території України буде відключено аналогове телебачення. Не хочеш дивитися білий шум на екрані свого телевізора?(эмоджи) У нас є рішення.
Ми пропонуємо жителям с. Таврійське та с. Юрківка, Оріхівського району підключити послугу кабельного телебачення і не боятися залишитися без улюблених телеканалів. Підключення відбувається за сучасною технологією PON, яка дозволить насолодитися якісною картинкою і переглядом улюблених програм за будь-яких погодних умов.
Список каналів задовольнить потреби кожного, оскільки Ви отримаєте 48 каналів кабельного телебачення і більше 150 каналів новинної, інформаційної та пізнавальної тематики у сучасному форматі DVB-C.
З 1 серпня 2018 року послуга кабельного телебачення буде входити у вартість тарифних планів.
Тому, для жителів с. Таврійське та с. Юрківка тарифні плани виглядають наступним чином:
“Оптимальний” – швидкість до 100 Мбіт/с, пакет цифрового телебачення “Україна”, кабельне ТБ, DVB-C – 99 грн / міс;
“Максимальний” – швидкість до 300 Мбіт/с, пакет цифрового телебачення “Всесвіт”, кабельне ТБ, DVB-C – 149 грн / міс.
Важливо! Вартість щомісячної абонплати залишається незмінною.
До 30.11.2018 року всі наші інтернет абоненти мають можливість підключити послугу кабельного телебачення безкоштовно.
Після закінчення акції стандартна вартість підключення становитиме 500 грн.
Для абонентів, у яких відсутній інтернет вартість підключення до кабельного телебачення становитиме 1000 грн з щомісячною абонплатою 49 грн. Нагадуємо, що до 31 серпня для жителів даних населених пунктів діє акційне підключення до мережі інтернет за 499 грн. Поспішайте підключити інтернет і кабельне телебачення до зазначеного терміну за вигідною ціною. При переході від іншого провайдера вартість підключення становитиме всього 1 грн.
Стати нашим абонентом дуже легко. Можна оформити заявку на сайті https://prosto.net/ або зателефонувати до службу технічної підтримки за номерами: (098) 233-44-86, (050) 233-44-86, (093) 170-02-33

З повагою, команда Prosto.

Назад, до новин