Модернізація мережі в с. Мала Токмачка, Орехівського району, Запоріжзької області.

Нарешті ми завершили модернізацію мережі у Вашому населеному пункті, щоб ви могли користуватися якісним та швидкісним інтернетом до 300 Мбіт/сек та дивитись інтерактивне телебачення на 5 пристроях одночасно. Нова технологія підключення PON гарантує високу якість та надійність сигналу не залежно від погодних умов.
Відтепер, мешканцям с. Мала Токмачка доступна нова послуга – ОТТ телебачення. Це мультиформатне сучасне TV, яке забезпечить доступ до 200 рейтингових телеканалів. У вас телевізор старого зразку? Не проблема! Ми готові підключити всіх в незалежності від того, яка у вас техніка: smart телевізор чи звичайний кінескопічний. Досі сперечаєтесь за пульт від телевізора? Не біда! ОТТ телебачення можна дивитись одночасно на 5-ти пристроях всією сім’єю.
Відповідно, з 01.10.2020 року у дію вступає нова тарифна сітка:
Базовий – швидкість до 30 Мбіт/сек, за 149 грн/міс.
Оптимальний – швидкість до 100 Мбіт/сек, за 199 грн/міс.
Максимальний – швидкість до 300 Мбіт/сек, пакет ОТТ телебачення “Всесвіт” (200+ каналів) + дін. реальна IP адреса, за 249 грн/міс.
Вартість підключення до мережі – 1000 грн.
Послугу ОТТ “Всесвіт” можна підключити окремо за 1000 грн. Щомісячна абонплата – 99 грн.
Увага! За умови переходу на тариф “Максимальний”, діючі абоненти Prosto підключають послугу ОТТ “Всесвіт” безкоштовно”!
Всі діючі абоненти будуть переведені на нові тарифи аналогічні по швидкості 01.01.2021 року про що будуть додатково проінформовані в особистому кабінеті, вайбер та смс. До вказаної дати, кожен абонент має змогу самостійно запланувати зміну тарифного плану в особистому кабінеті.
З повагою, інтернет-провайдер Prosto.

Назад, до новин