Модернізація мережі

Шановні жителі с. Велика Знам’янка, Кам’янсько – Дніпровського району!
Повідомляємо, що ми закінчили будівництво мережі і з 1 вересня 2018 року підключення буде відбуватися за допомогою сучасної технології ПОН. Дана технологія гарантує безперебійне та надійне надання наших послуг, а при перегляді цифрового телебачення – відмінну якість картинки і відсутність перешкод за будь-яких погодних умов.
Тарифи доступні до вибору:
«Оптимальний» – швидкість 100 Мбіт/с, пакет цифрового телебачення “Україна”, з можливістю перегляду понад 90 телеканалів різноманітної тематики – 199 грн / міс;.
«Максимальний *» – швидкість 300 Мбіт / с, пакет цифр. телебачення “Всесвіт” більше 160 каналів, який включає в себе більше 160 каналів пізнавальної, спортивної та інформаційної тематики з безліччю кіно-каналів на будь-який смак – 249 грн / міс.
Вартість підключення становить – 1500 грн.
Звертаємо Вашу увагу, що тарифний план «PON 2.1 Партнер 100/10» – швидкість 100 Мбіт / с – 170 грн / міс стає архівним і недоступним до вибору.
1 вересня 2018 р. всі абоненти на цьому тарифі будуть автоматично переведені на тарифний план “Оптимальний”.
* – Важливо, при виборі тарифного плану «Максимальний» враховувати параметри Вашого обладнання.
Увага! Для запобігання відключення послуг просимо проконтролювати наявність на вашому рахунку коштів, достатніх для оплати щомісячної вартості Вашого нового тарифного плану. У разі недостатньої суми абонент може скористатися послугою «Робота в кредит».
З повагою, команда Prosto.

Назад, до новин