Оновлення тарифних планів

З 1 січня 2020 року мешканці приватного сектору м. Марганець, а також населених пунктів: Максимівка, Закам’янка, Городище, Миколаївка, Новоселівка, Острів, Енгельс та Мар’ївка – мають нагоду скористатись новою послугою – телебачення у форматі ОТТ, з можливістю перегляду понад 160 каналів різноманітної тематики. Як не залишитись без улюблених новорічних фільмів та серіалів після кодування супутникових каналів в січні 2020 року? Ми готові забезпечити кожного сучасним телебаченням з крутою підбіркою каналів без можливості блокування. Головне, що Вам не потрібно купувати жодного додаткового обладнання та витрачати кошти – ми все зробимо за Вас.
До 31 січня 2020 р. вартість підключення інтернет та телебачення  лише 1 грн. Поспішайте отримати  дві послуги за  одну абонплату!
Увага! Усі діючі інтернет абоненти провайдера Prosto, за умови переходу на тариф “Максимальний”, мають можливість підключити телебачення ОТТ — безкоштовно!
Оновлена тарифна сітка виглядає наступним чином:
“Максимальний” – швидкість до 300 Мбіт/с, пакет телебачення ОТТ “Всесвіт” 160+ каналів, динамічна реальна IP адреса – абонплата 349 грн/міс;
“Оптимальний” – швидкість до 100 Мбіт/с– абонплата 299 грн/міс. 
Також, Ви маєте можливість підключити окремо послугу телебачення ОТТ “Всесвіт” за 1000 грн з  абонплатою 199 грн/міс.
Стандартна вартість підключення – 1000 грн.
Усі діючі тарифні плани в вищезазначених населених пунктах стають архівними та недоступними до вибору. Абоненти, які підключились до 31.12.2019 продовжують користуватися обраним тарифним планом, або мають можливість самостійно запланувати зміну в особистому кабінеті.
З повагою, команда Prosto

Назад, до новин