Підключення комплексного тарифу за 1 грн

Шановні абоненти с. Михайлівка, Михайлівського району, Запорізької області.
Інтернет-провайдер Просто готовий підключити кожному мешканця Вашого населеного пункту швидкісний інтернет та інтерактивне телебачення. Отримайте доступ до 200 топових телеканалів і якісного контекту на різних пристроях одночасно: телевізор, SmartTV, персональний комп’ютер, планшет або смартфон – все це без жодних доплат до тарифного плану. Нам не важливо старий у Вас телевізор, чи нова смарт техніка – ми підключимо всіх і кожного. Швидкість доступу до мережі інтернет сягає 300 Мбіт/сек, але лише Вам вирішувати, яка швидкість Вам необхідна: 30, 100 або 300. Комплексні тарифи – це неабияка перевага, завдяки якій Ви заощадите кошти та час на оплату.
Розпочніть навчальний рік разом з нами: дивіться навчальні програми, уроки онлайн, проводьте досліди, розвивайте кругозір та вирішуйте ефірні завдання.
Щоб кожен мав змогу стати нашим абонентом, ми знизили вартість підключення лише до 1 грн, в незалежності від обраного тарифу. Поспішайте залишити заявку за акційним підключенням до 30 вересня.
Не гай час дарма – підключайся та навчайся!
Залишити заявку на підключення до мережі інтернет за технологією PON можна на сайті, або зателефонуйте до служби технічної підтримки за номерами: (098) 233-44-86,  (050) 233-44-86, (093) 170-02-33.
З повагою, Ваш провайдер PROSTO!

Назад, до новин