Prosto у с. Городище

Шановні жителі с. Городище, Марганецької міської ради!
Повідомляємо, що інтернет-провайдер Prosto завершив будівництво мережі інтернет за сучасною технологією ПОН та розпочав збір заявок на підключення у вашому населеному пункті. Дана технологія гарантує безперебійне та надійне надання наших послуг, а при перегляді цифрового телебачення – відмінну якість зображення та відсутність перешкод за будь-яких погодних умов.
Для радіо-абонентів Prosto перехід на сучасну технологію ПОН буде здійснюватися безкоштовно, за умови повернення радіокомплекту.
До вибору доступні такі тарифні плани:
«Оптимальний» – швидкість до 100 Мбіт/с, пакет цифрового телебачення «Україна», з можливістю перегляду більше 90 каналів різноманітної тематики – 199 грн/міс;
«Максимальний*» – швидкість до 300 Мбіт/с, реальна IP-адреса, пакет цифрового телебачення «Всесвіт», який включає в себе більше 150 каналів пізнавальної, спортивної та інформаційної тематики з безліччю кіно-каналів на будь-який смак  – 249 грн/міс.
При переході від іншого провайдера та передачі нам робочого обладнання, вартість підключення складатиме 500 грн.
Стандартна вартість підключення – 1500 грн.
* – Важливо, при виборі тарифного плану «Максимальний» враховувати параметри Вашого обладнання.
Увага! Для запобігання відключення послуг просимо проконтролювати наявність на вашому рахунку коштів, достатніх для оплати щомісячної вартості Вашого нового тарифного плану. У разі недостатньої суми абонент може скористатися послугою «Робота в кредит».
Подати заявку на підключення можна на сайті або зателефонувавши до служби технічної підтримки за номерами: (098) 233-44-86 (050) 233-44-86, (093) 170-02-33.
З повагою, команда Prosto.

Назад, до новин