Актуалізація тарифних планів

До уваги абонентів населених пунктів: Левадне, Орестопіль,Великомихайлівка, Коломійці, Добропасове, Тихе, Березове, Тернове, Калинівське, Новомиколаївка Покровського району, Іванівка Межівського району та Михайлівка, Криничне Вільнянського району! З 1 січня 2021 року до тарифної сітки вищевказаних населених пунктів буде додано тариф “Максимальний”. Відтепер, Ви зможете користуватись швидкісним інтернет до 300 Мбіт/сек та забути про нервове очікування заванатаження сторінки браузера. Ознайомитися з вартістю щомісячної абонплати Ви можете на сайті, обравши ваш населений пункт у розділі “Інтернет-тарифи”. Перейти на тариф “Максимальний” можна безкоштовно в особистому кабінеті або додатку My Prosto.
Для мешканців Солонянського району, а саме: Василівка, Звонецький хутір, Оріхове – з 01.01.2021 року у дію вступає нова тарифна сітка:
Базовий – швидкість 30 Мбіт/сек, абонплата 199 грн;
Оптимальний – швидкість 100 Мбіт/сек, абонплата 249 грн;
Максимальний – швидкість 300 Мбіт/сек + динамічна реальна ір адреса, абонплата 299 грн.
Для мешканців Новомиколаївки, Запорізької області також починають діяти нові тарифи:
Оптимальний – швидкість 100 Мбіт/сек, абонплата 199 грн;
Максимальний – швидкість 300 Мбіт/сек + динамічна реальна ір адреса, абонплата 249 грн.
З 01.01.2021 року всі діючі абоненти зазначених населених пунктів будуть автоматично переведені на нові тарифи, про що будуть додатково проінформовані в особистому кабінеті, вайбер та смс повідомленні.
З повагою, команда Просто.

Назад, до новин