До уваги абонентів Лубенського району, Полтавської області

Повідомляємо, що абоненти Конект (ТОВ “Файберспліт”) в населених пунктах: Вищий Булатець, Нижній Булатець, Калайдинці, Тарандинці, Клепачі, Новаки, Пишне, Мгар та Вільшанка, Полтавської області – будуть обслуговуватись під торговою маркою Prosto.
Тарифні плани доступні до вибору для мешканців даних нп:
Максимальний – швидкість до 300 Мбіт/сек + пакет ОТТ телебачення “Комфорт Плюс” + дин. реальна IP-адреса, за 249 грн/міс;
Оптимальний – швидкість до 100 Мбіт/сек + пакет ОТТ телебачення “Базовий”, за 199 грн/міс.
Стандартна вартість підключення – 1000 грн.
За умови переходу від іншого провайдера та передачі нам робочого обладнання, вартість підключення – 1 грн.
Вартість додаткової послуги “Cтатична IP адреса” – 100 грн.
Існуючі абоненти будуть переведені наступним чином:
– Абоненти на тарифах “100Mbit” та “100Mbit + Prosto” на тариф “Оптимальний”;
–  Абоненти на тарифі “300Mbit” на тариф “Максимальний”.
Увага! Програма лояльності та активовані акційні пропозиції зберігаються!
Номера особових рахунків буде змінено, про що кожен абонент буде проінформований операторами служби технічної підтримки, яка працює цілодобово і відповість на всі питання, які виникнуть в процесі користування послугою, за телефонами:
(044) 233-44-86, (098)  233-44-86, (050) 233-44- 86, (093) 170-02-33.
Після переводу абонентів на нові особові рахунки буде змінено реквізити на оплату послуг. Здійснити платіж можна буде за допомогою Приват24, терміналів самообслуговування, обравши кнопку “Prosto”, або на сайті, натиснувши “Сплатити”. Також Ви можете здійснювати оплату в нашому безкоштовному додатоку My Prosto.
Звертаємо Вашу увагу, що Ви повинні здійснювати оплату послуг авансовим платежем до 1 числа наступного місяця. На рахунку має бути сума, яка дорівнює щомісячній абонплаті.
Для запобігання відключення послуг просимо проконтролювати наявність на вашому рахунку коштів, достатніх для оплати щомісячної вартості Вашого тарифного плану.
З повагою, команда PROSTO!

Назад, до новин