До уваги абонентів мережі Redfactory, Сумської та Полтавської областей

Повідомляємо, що абоненти мережі Redfactory в населених пунктах: Заводське, Токарі, Млини, Піски, Миргородського району, та Чорнухи, Чорнухинського району, Полтавської області та Липова Долина, Байрак, Берестівка, Беєве, Червона Слобода, Яснопільщина, Довга Лука, Іванівка, Колядинець, Лучка, Московське, Новосеменівка, Панасівка, Саї, Суха Грунь, Семенівка, Липоводолинського району, та Мелешківка, Недригайлівського району, Сумської області – будуть обслуговуватись під торговою маркою Prosto.
Увага!!! Для нових абонентів до 30.06.2021 року діє акційна вартість підключення – 1 гривня. Ознайомитися з тарифними планами можна на сайті, обравши свій населений пункт.
Тарифні плани та вартість щомісячної абонплати для абонентів Redfactory залишаються незмінними. З 1 березня 2021 року перестають діяти скретч-картки і більше не будуть поширюватися. Номера особових рахунків буде змінено, про що кожен абонент буде проінформований операторами служби технічної підтримки, яка працює цілодобово і відповість на всі питання, які виникнуть в процесі користування послугою, за телефонами:
(044) 233-44-86, (098)  233-44-86, (050) 233-44- 86, (093) 170-02-33.
Після переводу абонентів на нові особові рахунки буде змінено реквізити на оплату послуг. Здійснити платіж можна буде за допомогою Приват24, терміналів самообслуговування, обравши кнопку “Prosto”, або на сайті, натиснувши “Сплатити”. Також Ви можете здійснювати оплату в нашому безкоштовному додатоку My Prosto.
Звертаємо Вашу увагу, що Ви повинні здійснювати оплату послуг авансовим платежем до 1 числа наступного місяця. На рахунку має бути сума, яка дорівнює щомісячній абонплаті.
Для запобігання відключення послуг просимо проконтролювати наявність на вашому рахунку коштів, достатніх для оплати щомісячної вартості Вашого тарифного плану.
З повагою, команда PROSTO!

Назад, до новин