До уваги абонентів приставок Mag

Наше телебачення – це легкий та зручний перегляд улюблених телеканалів на будь-яких пристроях і будь-де. Ми постійно вдосконалюємо сервіс телебачення: збільшуємо кількість каналів, оновлюємо список тематичних пакетів TV, працюємо над якістю, додаємо нові функції для комфортного користування. Але користувачі приставок mag серій 2XX / 3XX / 4XX не зможуть в повному обсязі насолодитися всіма перевагами нашого TV та отримати актуальний список телеканалів через те, що портал stalker.prosto.tv не може їх відтворити. Тому, нами було прийнято рішення про припинення підтримки порталу stalker.prosto.tv з його подальшим закриттям. Портал повністю буде відключено 28 лютого 2021 року.
Для того, щоб Вам надалі дивитися цифрове телебачення, отримати повний список каналів та тарифів, необхідно переналаштуватися на поточний портал – http://mw.prosto.tv/smartup/.
Для подальшої роботи приставок MAG2XX / 3XX / 4XX на новому порталі необхідне підключення до телевізора через HDMI кабель (через AV робота не можлива).
Для приставок mag на операційній системі android рекомендується встановлення нашого додатку.
Увага! З моменту публікації даного оповіщення заявки по роботі старого порталу прийматися не будуть.
З повагою, інтернет-провайдер Просто.

Назад, до новин