Нова послуга “Кредит довіри”

“Довіряй, але перевіряй”- мабуть всі чули це прислів’я. Перевірка часом – це найкращій спосіб довести відданість та любов. Наші абоненти висловили нам довіру, коли обрали нас в якості свого провайдера і зараз наша черга.
Спеціально для всіх інтернет абонентів, які з нами більше року, ми запускаємо нову  додаткову послугу «Кредит довіри»:  за кожен повний рік користування інтернетом від Prosto ми надаємо Вам 1 день відстрочки відключення послуги при наявності заборгованості.
Отже, з 1 квітня 2020 року послуга «Кредит довіри» буде автоматично активована усім інтернет абонентам, у яких строк користування інтернетом перевищує 1 рік.
Тепер щодо кількості днів відстрочки відключення: якщо ви користуєтесь інтернетом від Prosto
більше 1 року – отримуєте 1 день відтермінування;
2 і більше роки – 2 дні;
3 і більше роки – 3 дні;
Максимальна кількість днів – 10, за користування інтернетом 10 і більше років.
Переглянути стаж користування послугою, кількість днів відтермінування, ввімкнути, або вимкнути послугу можна в Особистому кабінеті.
Приємним бонусом залишається те, що по закінченню дії послуги «Кредит довіри»  за абонентом зберігається право скористуватися послугою «Робота в кредит» на 7 днів. А це означає, що абоненти, які з нами вже 10 і більше років, мають можливість перенести дату оплати за послуги з 1 на 18 число поточного місяця.
Звертаємо увагу, що сума абонплати не стає меншою і місяць, в якому використана послуга «Кредит довіри», повинен буде оплачений в повному обсязі згідно вашого тарифу, але на декілька днів пізніше. Тому по закінченню дії послуг «Кредит довіри» та «Робота в кредит», щоб уникнути відключення від користування інтернетом від Prosto, на вашому балансі повинна бути сума, яка вказана у вашому тарифному плані.
З любов’ю, Ваш інтернет-провайдер Prosto.

Назад, до новин