Просто у Новомиколаївці

Інтернет-провайдер Prosto розпочав будівництво мережі та збір заявок в смт. Новомиколаївка, Запорізької області на підключення якісного безлімітного інтернету. Підключення відбувається за сучасною технологією PON, яка гарантує відмінну якість картинки та відсутність перешкод за будь-яких погодних умов.
Для жителів даного населеного пункту діють наступні тарифні плани:
«Базовий» – швидкість до 100 Мбіт/с, пакет цифрового ТБ «Україна», в який входить більше 90 телеканалів спортивної, музичної, новинної тематики- 99 грн/міс;
«Оптимальний» – швидкість до 100 Мбіт/с, пакет цифрового ТБ «Всесвіт», в який входить більше 160 каналів пізнавальної, спортивної та інформаційної тематики і безліч кіно- каналів на будь-який смак – 149 грн/міс;
«Максимальний» – швидкість до 300 Мбіт/с, пакет цифрового ТБ «Всесвіт», в який входить більше 160 каналів пізнавальної, спортивної та інформаційної тематики і безліч кіно- каналів на будь-який смак – 199 грн / міс.
Жителі смт. Новомиколаївка мають унікальну можливість підключиться до мережі за вигідною ціною.
Для жителів багатоквартирних будинків вартість підключення становить 1 грн.
Жителі приватного сектору можуть стати нашими абонентами всього за 999 грн. При переході від іншого провайдера і передачі нам робочого обладнання вартість підключення становитиме всього 1 грн.
Важливо! Щоб скористатися акційною пропозицією, необхідно встигнути подати заявку до 31 серпня 2018 року.
Після закінчення акційного періоду вартість підключення для жителів багатоквартирних будинків становитиме 500 грн, а для жителів приватного сектору – 1500 грн.
Стати нашим абонентом дуже легко. Можна оформити заявку на сайті https://prosto.net/ або зателефонувати в службу технічної підтримки за номерами: (098) 233-44-86, (050) 233-44-86, (093) 170-02-33.

З повагою, команда Prosto.

Назад, до новин