Оновлення тарифної сітки в м. Тальне, Черкаської обл.

Шановні абоненти м. Тальне, інтернет-провайдер Prosto завжди першочерговим завданням ставить для себе надання якісних та надійних послуг. Компанія постійно інвестує кошти на вдосконалення мережі, закупівлю новітнього обладнання та впровадження сучасних технологій.
Ми дякуємо, що обрали Prosto в якості свого інтернет-провайдера та повідомляємо, що з 01.09.2019р. буде збільшена швидкість доступу до мережі інтернет та додана можливість безкоштовно* орендувати приставку для перегляду цифрового ТБ. Вартість тарифних планів залишається незмінною.
З оновленими тарифними планами можна ознайомитись за посиланням.
01.09.2019р. усі діючі абоненти будуть автоматично переведені на нові тарифні плани. Деталі про зміну Вашого тарифного плану дивіться в особистому кабінеті.  
А тим, хто ще не встиг приєднатись до мережі Prosto, ми пропонуємо вигідні умови підключення. Стати нашим абонентом дуже просто, залишайте заявки на сайті або за номерами тех. підтримки:
(044) 233-44-86, (098)  233-44-86, (050) 233-44- 86, (093) 170-02-33.
Нагадуємо! Для запобігання відключення послуг просимо проконтролювати наявність на вашому рахунку коштів, достатніх для оплати щомісячної вартості Вашого тарифного плану. У разі недостатньої суми абонент може скористатися послугою “Робота в кредит”.
* – під безкоштовною орендою обладнання мається на увазі безстрокове користування приставкою за 0,001 грн.
Сподіваємося на взаєморозуміння та подальшу співпрацю.
З повагою, команда Prosto.

Назад, до новин