ОТТ телебачення для мешканців Кам’янки-Дніпровської

Для мешканців багатоповерхового сектору Кам’янки-Дніпровської телебачення виходить на новий рівень. Відтепер ОТТ телебачення від PROSTO додано в тариф “Оптимальний”! Переглядайте телебачення одночасно, всією родиною на 5 різних пристроях, не залежно від того старий у вас телевізор, чи нова смарт-техніка. Обирай тариф “Оптимальний”, підключайся до мережі лише за 1 грн та користуйся швидкісним інтернетом до 100 Мбіт/сек та дивись 200 топових телеканалів. Дві послуги – одна абонплата!
Термін подачі заявок на акційний тариф до 31.12.2020 року.
Увага! Всі діючі абоненти даних населених пунктів можуть підключити безкоштовно послугу ОТТ телебачення, за умови переходу на тариф “Оптимальний”.
Термін дії оновленого тарифного плану “Оптимальний” до 30.06.2021 року. Протягом зазначеного періоду у абонента немає можливості змінити тариф. По закінченню зазначеного періоду, абоненти будуть переведені на тариф “Максимальний” з абонплатою актуальною на момент переводу.
Протягом акційного періоду, в разі виникнення заборгованості у абонента і його програмного відключення від доступу до мережі, повернення на акційний тариф неможливе.
Стати нашим абонентом можна, залишивши заявку на  на сайті або зателефонувавши до служби технічної підтримки за номерами:
(098) 233-44-86 (050) 233-44-86, (093) 170-02-33.
Підключись зараз та користуйся всіма перевагами Просто.
З повагою, Ваш інтернет-провайдер.

Назад, до новин