Робота компанії Prosto на час карантину

Шановні абоненти!
З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, інтернет-провайдер Просто переводить на віддалену роботу своїх працівників та тимчасово призупиняє прийом клієнтів в центрах обслуговування абонентів. Ми розуміємо, що самоізоляція та утримання від контакту з іншими, щоб зменшити ризик інфікування, – це Ваша та наша можливість уберегти себе та рідних від зараження коронавірусом?.
Але в той же час, дуже важливо під час карантину залишатися онлайн, тому ми посилимо контроль за якістю роботи послуг, а обслуговування абонентів буде здійснюватися в штатному режимі (ремонти, підключення та інше). Карантин в офісах жодним чином не вплине на роботу мережі інтернет, щоб у нинішніх умовах кожен абонент зміг вільно отримувати всю необхідно інформацію, працювати, навчатися та бути на зв’язку з близькими.
Важливо⛔️! Всі питання, пов’язані з роботою нашої мережі, можна вирішити дистанційно, щоб мінімізувати перебування в місцях масового скупчення.
Можливі засоби зв’язку з нами:
1) цілодобовий контакт-центр: (098) 233-44-86, (050) 233-44-86, (093) 170-02-33;
2) чат-бот ;
3) сторінки у соцмережах Facebook та Instagram;
?Чат онлайн-підтримки на сайті.
Здійснити оплату наших послуг можна через термінали самообслуговування або через платіжні системи онлайн. Детальніше ознайомитися зі способами оплати Ви можете в особистому кабінеті.
Бажаємо здоров’я Вам та Вашим близьким!
З любов’ю, команда Prosto.

Назад, до новин