Скажи “ні” кодуванню супутникового телебачення

З нового року буде закодовано сигнал на супутнику, в результаті чого багато українських телеканалів зникнуть з безкоштовного доступу.
Це стосується тих, хто дивиться супутникове телебачення. В цілому український глядач попрощається з безкоштовним переглядом топових українських каналів: 1 + 1, 2 + 2, ТЕТ, Бігуді, Уніан, Плюсплюс, ICTV, СТБ, Новий канал, М1, М2, оце ТБ, ТРК Україна, НЛО ТБ, Індиго, Інтер, НТН, К1, Піксель, К2, Enter-фільм, Мега, Zoom (всього 23 ведучих канали).
Коли з’явиться білий шум на екрані?
Україна перейде на новий формат 20 січня 2020 року. З 4 листопада 2019 роки вже розпочалося короткочасне кодування деяких каналів.
Кого не торкнеться кодування?
Наших абонентів кабельного і цифрового ТБ чекає чудова новина – їх не торкнеться кодування. Ви з легкістю зможете дивитися і далі легально всі українські канали і нічого не боятися. Якщо Ви наш інтернет-абонент і досі не користуєтесь телебаченням від Просто – поспішіть підключити цифрове або кабельне телебачення.
Не хочеш пасти задніх?
Не варто чекати поки Вам відключать супутникове – варто шукати якісну і сучасну альтернативу. Вже давно і бурхливими темпами розвивається цифрове і кабельне телебачення. Виберіть офіційного провайдера, яким ми і є, і подбайте заздалегідь про перегляд каналів.
Інтернет-провайдер Prosto пропонує продовжити щовечірній телеперегляд з нами! Як? Дуже легко. Підключайте цифрове (IPTV, DVB-C) або кабельне телебачення і не шукайте компромісів – дивіться те, що хочете: реаліті-шоу, пізнавальні передачі, мультфільми з дітьми або вболівайте за улюблену футбольну команду всією сім’єю.
Ми готові забезпечити кожного сучасним телебаченням без можливості блокування.
З повагою, інтернет-провайдер Просто.

Назад, до новин