Акції для Золочівського району!

Шановні абоненти населених пунктів Мала Рогозянка, Перемога, Сковородинівка, Феськи, Чепелине, та Гуринівка, Золочівського району! Інтернет-провайдер Prosto запускає для вас нові вигідні акції та пропозиції:
Переходьте до нас від іншого провайдера всього за 1 грн! Ми розуміємо, наскільки важливий для вас швидкий і стабільний інтернет. Тому ми раді запропонувати вам унікальну можливість змінити свого поточного провайдера на нас всього за символічну плату — 1 гривню! Це діє для будь-якого тарифу, який ви оберете. Наші тарифи різноманітні, а швидкість і якість обслуговування на висоті. Приєднуйтесь до нас і насолоджуйтесь швидким інтернетом за вигідною ціною!
Також отримайте 3 місяці безкоштовного інтернету! Ми раді представити вам нашу нову акцію — Тест Драйв! Тепер у нових абонентів є можливість спробувати наш інтернет абсолютно безкоштовно протягом 3 місяців! Єдина умова — оплатіть четвертий місяць згідно з вартістю тарифу “Максимальний”. Це чудова можливість оцінити переваги нашого сервісу без особливих фінансових вкладень.
Не пропустіть ці акції та можливість підключити високошвидкісний інтернет вигідно! Переходьте до нас за якісним обслуговуванням і стабільним підключенням!
Залишити заявку на підключення та отримати детальну інформацію про тарифи можна на сайті або зателефонувавши до служби технічної підтримки за телефонами:
0 800 209 939, +38 (044) 233-44-86, +38 (067) 635-52-02, +38 (050) 233-44-86, +38 (093) 170-02-33.
Або просто завантажити застосунок My Prosto.
Ваш провайдер Prosto.

Назад, до новин