Актуалізація тарифів в Черкаській області

Шановні абоненти Уманського, Христинівського (Уманського), Тальнівського районів Черкаської області! Як і повідомлялося раніше, з 01.09.2022 відбудеться планове переведення абонентів Пан-телеком на актуальні тарифи інтернет-провайдера Prosto в тих населених пунктах, де було завершено модернізацію мережі інтернет. Зміни стосуються абонентів у таких населених пунктах: Тальне, Христинівка, село Христинівка, Верхнячка, Старі Бабани, Орадівка, Криві Коліна, Мошурів, Гордашівка, Кобринова Гребля, Папужинці, Соколівочка, Шаулиха, Гордашівка, Дзензелівка, Нестерівка, Глибочок, Білашки, Веселий Кут, Левада, Довгеньке, Колодисте, Корсунка.
Діючі абоненти будуть переведені на актуальну тарифну сітку, про що ми додатково проінформуємо в особистому кабінеті та смс-повідомленні.
Переведення відбудеться автоматично та не потребує звернення до оператора. Також Ви завжди можете запланувати перехід до будь-якого тарифу з доступних в особистому кабінеті.
Для запобігання відключення послуги просимо проконтролювати наявність на Вашому рахунку коштів, достатніх для оплати щомісячної вартості Вашого тарифного плану. У разі недостатньої суми, Ви можете скористатися послугою “Робота в кредит”.
Спробуйте свій новий швидкісний інтернет та поділіться враженнями зі своїми друзями. Якщо Ви ще не встигли стати нашим клієнтом, але також хочете мати якісний інтернет, чесні тарифи та 24/7 службу підтримки – підключайтеся до Prosto.
Залишити заявку на підключення та отримати детальну інформацію про змінені тарифи можна на сайті або зателефонувавши до служби технічної підтримки за телефонами:
0 800 209 939, +38 (044) 233-44-86, +38 (067) 635-52-02, +38 (050) 233-44-86, +38 (093) 170-02-33.
Або просто завантажити додаток My Prosto.
З повагою, Ваш провайдер Prosto.

Назад, до новин