Актуалізація тарифів

Шановні абоненти міста Енергодар, Запорізької області! У новому році, вже з 1 січня 2022 року відбудеться актуалізація тарифних планів, згідно з загальним подорожчанням цін на ринку інтернет-послуг та подорожчанням вартості експлуатаційних витрат для телеком-провайдерів.
Актуалізація тарифних планів виглядатиме наступним чином:
“Максимальний”   -300 Мбіт/с, пакет телебачення OTT Всесвіт  270+ каналів  , динамічна реальна ір адреса – 349 грн/міс;
“Оптимальний”  – 100 Мбіт/с, пакет телебачення OTT Всесвіт  270+ каналів  – 299 грн/міс.
Діючі абоненти тарифів «Оптимальний» та «Максимальний» будуть переведені на нову абонплату від 1 січня 2022 року.
Абоненти, які користуються акційними тарифами, будуть переведені на нові тарифи з 01.01.2023 року. Тариф «Базовий» залишається без змін.
Нагадуємо про можливість заощадити, скориставшись акціями 12+3 та 6+1. При передплаті послуг на 12 місяців вперед, Ви отримаєте безкоштовно цілих 3 місяці у подарунок! При передплаті послуг на 6 місяців вперед, Ви отримаєте безкоштовно 1 місяць!
Перевірте свій бонусний рахунок та витрачайте накопичені бонуси на наші послуги. Немає бонусів? Тоді підключайте друзів до Prosto та отримуйте по 2500 бонусів за кожного друга!
У новому році на нас чекає ще більше інформаційного та розважального інтернет-контенту, безмежне спілкування з друзями та близькими, реалістичні ігри онлайн, сотні цікавих прем’єр від національного телебачення та тонни чудового настрою. Приєднуйтесь до розваг!
Дякуємо, що Ви з нами!
Ваш провайдер Prosto.

Назад, до новин