До уваги телеглядачів тарифу “Дитячий”

🌟Дорогі наші глядачі!🌟
Акція “Пакет Дитячий безкоштовно” завершена, і тепер з 01.05.2024 він повертається до своєї стандартної ціни – 29 грн/міс. Ми хочемо висловити подяку всім, хто скористався цією можливістю! Ми змогли подарувати яскраві та веселі моменти дитячого відпочинку багатьом сім’ям. 🌈👧👦Безкоштовні 4 дитячі телеканали залишаться у безкоштовному пакеті “Соціальний”.

Пакет “Дитячий” буде коштувати символічно 29 грн/міс, тому надалі буде доступним для всіх.Дозвольте нам показати, чим пакет “Дитячий” вигідний для вас:

📺Наш пакет “Дитячий” включає 15 телеканалів дитячої тематики: ПлюсПлюс HD, Піксель HD, Nickelodeon HD, Nick Jr, Nicktoons, NIKI Kids HD, NIKI Junior HD, Tiji, Gulli Girl, Cine+ Kids HD, LaLe, Da Vinci HD, Cartoon Network,Cartonito HD, МультStream.

🌈За 29 грн/міс, цю невелику суму, ви отримуєте не тільки розважальний контент для ваших дітей, а й упевненість у тому, що вони дивляться тільки якісні та безпечні програми, схвалені вами, педагогами та психологами.🍫29 грн/міс – ціна нижче плитки шоколаду, але максимум користі.

Збагатіть дитинство вашої дитини цікавими та пізнавальними моментами з пакетом телебачення “Дитячий”. 📺👶💡
Дякуємо вам за довіру ❤️

Назад, до новин