🎉 Нові телеканали для абонентів Prosto! 🎉

Дорогі абоненти! Ми додали до ваших пакетів телебачення багато нових телеканалів! Шукайте ці захоплюючі новинки на своїх телевізорах, адже вони вам обов’язково сподобаються!

🌟 У пакети телебачення “Базовий та “Преміум” тепер входитимуть фільмові телеканали групи Cinema.
Там йдуть фантастичні пригоди, культові стрічки, смішні комедії та сімейні мультики. Ці телеканали пропонують все необхідне для приємного проведення часу разом з родиною та друзями.

📺 Ось список нових телеканалів:


🍿Cinema Fantasy

🍿Cinema Megahit

🍿Cinema Action

🍿Cinema Comedy

🍿Cinema Family

🍿Cinema Legend

🍿Cinema Kinohit

🍿Cinema Prime

👀 Хочете подивитися ці круті новинки, але у вашому тарифі на інтернет немає пакету телебачення “Базовий” чи “Преміум”? Тоді зайдіть в Особистий кабінет, передивіться доступні тарифи та оберіть той, в якому є пакет телебачення “Базовий”, “Преміум” або ОТТ Всесвіт.

Дивитися тарифи

🌟 У пакет телебачення “Соціальний” та всі інші пакети додано телеканали, на яких транслюються всі випуски найпопулярніших шоу!

📺 Ось список нових телеканалів:

🍿Орел і решка

🍿Кіно та серіали

🍿Речдок

🍿Готуємо разом

🍿Стосується кожного

🍿Zoosweet

🆓 Ці круті телеканали вже є у всіх інтернет-тарифах. Просто вмикайте наше телебачення на будь-якому пристрої та дивіться. Щоб дивитися на телевізорі, смарт-приставці, планшеті шукайте застосунок Prosto TV у магазині застосунків свого пристрою. Якщо хочете дивитися телебачення на смартфоні всюди де ви є, тоді завантажуйте наш фірмовий застосунок My Prosto.

Завантажити My Prosto

Пориньте у світ кіно та розваг – шукайте нові телеканали на своїх пристроях!
Вмикайте нові телеканали та насолоджуйтеся! 🍿🎬

Назад, до новин